Gå videre til innhold
Er du klar for å sette i gang med strategisk historiefortelling?

Blogginnlegg -

Er du klar for å sette i gang med strategisk historiefortelling?

Det digitale økosystemet er i stadig endring og utvikling, det endrer også måten vi kommuniserer på. I The Rise Of The Brand Newsroom har vi sett nærmere på dette og tatt for oss hvordan du kan jobbe med ditt nyhetsrom for å oppnå suksess og hva som er de nyeste trendene innen markedsføring, merkevarejournalistikk, historiefortelling og sanntidsmarkedsføring.

I The Rise Of The Brand Newsroom hjelper vi deg steg for steg gjennom hvordan du kan bygge og jobbe med et nyhetsrom. Ved hjelp av åtte trinn forklarer vi også hvordan du kan bli en vellykket merkevarejournalist. Vi avslutter med tre caser som viser hvordan teorien fungerer i praksis. Her tar vi en nærmere titt på Moneysupermarket.com, Oslo Lufthavn og Shazam, hvor de forklarer hvordan de jobber med sitt nyhetsrom, i alt fra mediekontakt til krisekommunikasjon.

The Rise Of The Brand Newsroom er skrevet av mediekonsulenten Jon Bernstein, som tidligere jobbet på New Statesman og Channel 4 News. Han presenterer informasjon og fakta på en måte hvor man faktisk lærer hva som fungerer for dagens kommunikatører og markedsførere. Andre ledende kommunikasjonseksperter deler også sine siste erfaringer og tanker innen PR-, kommunikasjon- og markedsføringstrender, samt at de gir deg gode tips på veien til hvordan du kan tilpasse deg disse trendene. 

Her kan du laste ned The Rise Of The Brand Newsroom

Har du noen spørsmål om Mynewsdesk eller hvordan du kan jobbe med ditt nyhetsrom kontakt oss på Twitter, Facebook eller send en e-post til norway@mynewsdesk.com

Emner

Kontakter

Pressekontakt

Pressekontakt

Pressekontakt Pressehenvendelser

Relatert innhold

L'Oréal bygget sitt eget mediehus med Mynewsdesk

L'Oréal bygget sitt eget mediehus med Mynewsdesk

Vi møtte Cathrine Stabel, PR og Corporate Communications Manager for L'Oréal Norge, for å finne ut hvordan deres nyhetsrom hjelper dem med å nå ut med sine historier.

Mynewsdesk forenkler Eurosport sin kommunikasjonshverdag

Mynewsdesk forenkler Eurosport sin kommunikasjonshverdag

Vi møtte Glen Bisset Eriksen, kommunikasjonsansvarlig i Eurosport, for å finne ut hvordan Mynewsdesk har bidratt til å forenkle deres kommunikasjonshverdag. Glen har det overordnede ansvaret for alle kommunikasjonsaktivitetene til tv-kanalen.

Vil du lære mer om merkevarejournalistikk?

Vil du lære mer om merkevarejournalistikk?

Da bør du lese vår nyeste white paper "Innføring i merkevarejournalistikk", som forklarer hva merkevarejournalistikk egentlig betyr, og hvordan din bedrift kan skape godt innhold.

Digital PR og krisekommunikasjon

Digital PR og krisekommunikasjon

Oslo Lufthavn Gardemoen har brukt Mynewsdesk sitt digitale PR-verktøy siden september i fjor og opplevde tidlig fordelene med et PR-verktøy som gjør det mulig å spre informasjon raskt og effektivt.

Har native advertising en fremtid?

Har native advertising en fremtid?

Markedsføringstrender kommer og går. Noen blir etter en stund til mer enn trender, mens andre raskt forsvinner igjen (for eksempel QR-koder). Få av disse trendene blir omtalt utenfor våre egne lille kommunikasjon- og markedsføringsboble, men det skjedde faktisk nylig.

Hva er Mynewsdesk?

Hva er Mynewsdesk?

Det er ikke mange av våre blogginnlegg som direkte handler om vårt produkt, men ingen regler uten unntak; i dette blogginnlegget vil vi nemlig kort fortelle hva Mynewsdesk er.

​Slik optimaliserer du ditt nyhetsrom

​Slik optimaliserer du ditt nyhetsrom

Ditt nyhetsrom er på sitt beste når det er fylt med innhold og materiale; pressemeldinger, blogginnlegg, arrangementer, det siste fra sosiale medier, relevante bilder og interessante videoer. Vi har akkurat kåret vinnerne av Årets Nyhetsrom 2014, og her gir vi deg noen tips du kan ta i bruk i 2015 for å konkurrere om prisen i desember.

Bli ekspert på nyhetsrom med vår nye guide

Bli ekspert på nyhetsrom med vår nye guide

Les vår første av totalt tre guider for å lære grunnprinsippene om hvordan du jobber med et nyhetsrom. I guiden kommer du til å få konkrete tips og verktøy for å ta jobben du gjør i nyhetsrommet til et nytt nivå. Lær deg hvordan nyhetsrommet blir det naturlige midtpunktet i din digitale kommunikasjonsstrategi, og hvordan du skal nå rett publikum i rett kanal.

Mynewsdesk – En effektiv måte å skape bevissthet og relasjoner på

Mynewsdesk hjelper virksomheter med å skape bevissthet, nå rett målgruppe og bygge sterke relasjoner. Vår smarte PR-plattform forenkler og effektiviserer publisering, distribusjon og måling av alt ditt PR- og kommunikasjonsarbeid – alt på ett og samme sted.

Ved å samle alt PR-arbeidet på ett sted gjør vi det enklere å bygge merkevaren og samtidig overvåke relevant media. Det hjelper virksomheter med å måle engasjement og gjennomslag over tid.

Mynewsdesk har 1,6 millioner unike besøkende hver måned og det publiseres 80.000 innlegg på vår plattform hvert år. I dag bruker 4000 virksomheter fra hele verden Mynewsdesks plattform for å forbedre sitt PR- og kommunikasjonsarbeid, hvorav 70 % får sine nyheter plukket opp av media.

Les mer på www.mynewsdesk.com/no

Mynewsdesk Norge

NHST Media Group Christian Krohgs gate 16
PO Box 1182 Sentrum, 0107 OSLO
Norge