Gå videre til innhold
Produktoppdatering - en helt ny oversikt og mulighet for gamification av presserommet ditt

Blogginnlegg -

Produktoppdatering - en helt ny oversikt og mulighet for gamification av presserommet ditt

I går torsdag 15. mars, får alle brukere som publiserer materiale via Mynewsdesk en ny oversikt på sin brukerkonto. 

(Bildet er et skjermbilde fra testperioden – se et større bilde her)

Målet med denne oppdateringen – ”dashboard” – er at brukerne våre skal få en tydelig oversikt over de siste aktivitetene, samt få en tilbakemelding på hvordan man kan optimalisere presserommet sitt best. Mengden informasjon, som du ser i din oversikt, avhenger av hvilket abonnement du har. Har du derimot ikke et presserom, får du naturligvis ingen ekstra råd til hvordan presserommet skal optimaliseres.

  • De siste visningene dine vil vise antall visninger den siste uken og den siste måneden (øverst i venstre hjørne). Alle dine siste besøkende vil dukke opp som nåler på et kart.
  • Siste nyheter viser antall visninger på siste publiserte nyhetene.
  • Utkast er en snarvei som fører deg direkte til dine siste utkast.
  • Nye følgere viser hvem som sist har valgt å følge ditt presserom.
  • Nøkkelpersoner og seneste treff viser de tre mest innflytelsesrike personene som har nevnt dine nøkkelord, samt de siste treffene på dine søkeord.
  • Glamification viser hvor komplett ditt presserom er med en måling fra 0 til 100 prosent. Vi vil også gi deg konkrete tips på hva du kan gjøre for å optimalisere presserommet ditt ytterligere (bildet viser et nyopprettet presserom).
  • Siste innlegg fra kundebloggen. Få oppdatert informasjon på produktoppdateringer, arrangementer eller generelle PR-tips. 

Husk at du alltid kan ta kontakt med vår kundeservice om du har noen spørsmål!

Emner

Kategorier

Kontakter

Pressekontakt

Pressekontakt

Pressekontakt Pressehenvendelser

Relatert innhold

Tid for forandring på Mynewsdesk

Mandag 26 september vil publiseringsplattformen vår få et nytt og forbedret design, som skal gjøre det enklere og mer effektivt for deg å bruke.

Mynewsdesk presenterer sin nye design

Mynewsdesk presenterer sin nye design

Snart presenterer Mynewsdesk en ny, forbedret design av sin tjeneste. Designen gjør at verktøyet blir enklere og mer effektivt for kunden å bruke.

Finn dine nøkkelpersoner med Mynewsdesk Explore

Finn dine nøkkelpersoner med Mynewsdesk Explore

Vi fikk en pangstart på det nye året med lansering av en ny og forbedret versjon av overvåkningsfunksjonen vår - Explore. Nå kan du enklere og mer effektivt identifisere dine nøkkelpersoner og overvåke din bransje!

Mynewsdesk – en stadig bedre plattform

Mynewsdesk – en stadig bedre plattform

"Ingenting er så bra at det ikke kan bli bedre" - dette er mottoet til produktteamet vårt som stadig arbeider med å forbedre plattformen til Mynewsdesk. Det kan enten være en helt ny funksjon som Explore eller forbedring av de allerede eksisterende funksjonene.

Mynewsdesk – En effektiv måte å skape bevissthet og relasjoner på

Mynewsdesk hjelper virksomheter med å skape bevissthet, nå rett målgruppe og bygge sterke relasjoner. Vår smarte PR-plattform forenkler og effektiviserer publisering, distribusjon og måling av alt ditt PR- og kommunikasjonsarbeid – alt på ett og samme sted.

Ved å samle alt PR-arbeidet på ett sted gjør vi det enklere å bygge merkevaren og samtidig overvåke relevant media. Det hjelper virksomheter med å måle engasjement og gjennomslag over tid.

Mynewsdesk har 1,6 millioner unike besøkende hver måned og det publiseres 80.000 innlegg på vår plattform hvert år. I dag bruker 4000 virksomheter fra hele verden Mynewsdesks plattform for å forbedre sitt PR- og kommunikasjonsarbeid, hvorav 70 % får sine nyheter plukket opp av media.

Les mer på www.mynewsdesk.com/no

Mynewsdesk Norge

NHST Media Group Christian Krohgs gate 16
PO Box 1182 Sentrum, 0107 OSLO
Norge