Gå videre til innhold
Har du årets nyhetsrom?

Nyhet -

Har du årets nyhetsrom?

For sjette året på rad skal vi i Mynewsdesk kåre ”Årets Nyhetsrom”. Kåringen har som formål å løfte frem og belønne de som virkelig har lyktes i arbeidet med sitt nyhetsrom.

I januar og februar 2016 kommer vi i Mynewsdesk til å gå igjennom nominasjonene, vurdere de nominerte og kåre vinnerne av årets nyhetsrom 2015. Nytt av året er at vinnerne vil avsløres på selveste Mynewsday.

Vi synes det er viktig å evaluere alle aspektene ved et nyhetsrom og vil legge vekt på både det kreative og det praktiske. Det kreative omhandler hvor gode virksomheter er til å formidle gode historier gjennom bruk av tekst, bilder og video. Det praktiske handler om i hvilken grad man benytter seg av alle mulighetene i Mynewsdesk-verktøyet. Har man lagt til bilde av pressekontakter? Har man fylt inn all informasjon? Har man lagt til alle sosiale medie-feeds i nyhetsrommet? Bruker man taggene? Er man god til å relatere relevante saker i nyhetsutsendelsene?

Det vi nevner over er ikke en komplett oversikt over alt vi vektlegger, men det er en god pekepinn på hva man burde tenke på å for å ha et godt nyhetsrom.

Det skal kåres en vinner i fire kategorier:

1.) Store bedrifter (over 100 ansatte)

2.) Små og mellomstore bedrifter (under 100 ansatte)

3.) Organisasjoner / offentlig sektor

4.) Årets nykommer

I fjor var det disse fire som stakk av med seieren:

Store bedrifter: Telenor Norge

Små og mellomstore bedrifter: Ford Motor Norge

Organisasjoner/offentlig sektor: Oslo Lufthavn AS

Årets nykommer: Kiwi Minipris

Har du årets nyhetsrom, eller ønsker å nominerer noen? Da må du gjøre følgende:

Send oss linken til nyhetsrommet du ønsker å nominere på e-post til oda.berntsen@mynewsdesk.com. Skriv en kort tekst om hvorfor dere eller de dere nominerer fortjener å vinne. Husk også å inkludere hvilken kategori dere eller de dere nominerer skal nomineres i. Da lover vi å ta en ekstra titt på nyhetsrommet i nominasjonsprosessen.

Dere kan også skrive til oss på Twitter @mynewsdesk_no eller på Facebook. Husk å bruke emneknaggen #åretsnyhetsrom.

Fristen for å nominere nyhetsrommet er fredag 15.01.16. Etter det starter juryarbeidet og vi vil presentere de tre nominerte i hver kategori på nyåret. Vinnerne vil bli offentliggjort på Mynewsday.

Emner

Kategorier

Kontakter

Pressekontakt

Pressekontakt

Pressekontakt Pressehenvendelser

Relatert innhold

Her er vinnerne av Årets Nyhetsrom 2013

Her er vinnerne av Årets Nyhetsrom 2013

Mynewsdesk har for fjerde året på rad gleden av å dele ut prisen ”Årets Nyhetsrom”. Med denne prisen ønsker Mynewsdesk å belønne de bedriftene og organisasjonene som ligger helt i tet i sitt arbeid med digital PR.

Mynewsdesk – En effektiv måte å skape bevissthet og relasjoner på

Mynewsdesk hjelper virksomheter med å skape bevissthet, nå rett målgruppe og bygge sterke relasjoner. Vår smarte PR-plattform forenkler og effektiviserer publisering, distribusjon og måling av alt ditt PR- og kommunikasjonsarbeid – alt på ett og samme sted.

Ved å samle alt PR-arbeidet på ett sted gjør vi det enklere å bygge merkevaren og samtidig overvåke relevant media. Det hjelper virksomheter med å måle engasjement og gjennomslag over tid.

Mynewsdesk har 1,6 millioner unike besøkende hver måned og det publiseres 80.000 innlegg på vår plattform hvert år. I dag bruker 4000 virksomheter fra hele verden Mynewsdesks plattform for å forbedre sitt PR- og kommunikasjonsarbeid, hvorav 70 % får sine nyheter plukket opp av media.

Les mer på www.mynewsdesk.com/no

Mynewsdesk Norge

NHST Media Group Christian Krohgs gate 16
PO Box 1182 Sentrum, 0107 OSLO
Norge