Gå videre til innhold
Mynewsdesk gir full gass etter rekordår i 2014

Nyhet -

Mynewsdesk gir full gass etter rekordår i 2014

Mynewsdesk fortsetter å gjøre stor suksess etter et rekordår i 2014. Vårt digitale og innovative PR-verktøy har nå hjulpet over 60 000 kommunikatører over hele verden med å publisere 270 000 nyhetsartikler, blogginnlegg og pressemeldinger.

En slik vekst har vært mulig på grunn av våre 158 fantastiske ansatte, lojale kunder (vi er stolte av å ha 94 prosent kundelojalitet) og venner.

Visste du at...?
Vi i fjor åpnet ni nyhetsrom i Kenya, ønsket 15 Mynewsdesk-babyer velkommen til verden, og trente til sammen 7 800 timer?

Og ikke nok med det, at vi la bak oss hele 533 km på sykkelsetet da vi i august syklet fra Oslo til Trondheim for å åpne vårt andre kontor i Norge? 

Name of Image

Arrangementer i 2014
Vi møtte også mange hyggelige PR- og kommunikasjonsmennesker i 2014. Til sammen deltok over 850 personer på våre arrangementer; som frokostseminar, Mynewsweek i Kristiansand, Bergen og Trondheim, og ikke minst vårt store PR- og kommunikasjonsarrangement; Mynewsday.

Name of Image

Kunnskapsdeling
Vi har også fått gleden av å dele vår kunnskap om digital PR gjennom våre whitepapers som ble lastet ned over 1 500 ganger i 2014. Hvis du ikke har lest de kan de lastes ned her:

Besøk Mynewsdesk "2014 in numbers" for flere artige tall og fakta. 

2014 in numbers

Emner

Kategorier

Kontakter

Pressekontakt

Pressekontakt

Pressekontakt Pressehenvendelser

Relatert innhold

#Mybikeride: Mynewsdesk sykler Oslo-Trondheim!

#Mybikeride: Mynewsdesk sykler Oslo-Trondheim!

I august åpner Mynewsdesk sitt første norske regionskontor utenfor Oslo, i Trondheim. Anledningen markeres med å sykle strekningen på 50 mil fra Oslo, for å overlevere nøkkelen til vårt nye kontor.

Mynewsweek – Mynewsdesk drar på norgesturné

Mynewsweek – Mynewsdesk drar på norgesturné

For første gang arrangerer vi i Mynewsdesk, Mynewsweek, hvor vi skal reise rundt i Norge. På norgesturnéen skal vi besøke Kristiansand, Bergen og Trondheim for å holde frokostseminar sammen med flinke foredragsholdere. Vi er på tur fra 22. til 26. september og håper å bli bedre kjent med nye regionale markeder, interessante bedrifter og nye mennesker.

​Mynewsdesk er gasellebedrift i 2015

​Mynewsdesk er gasellebedrift i 2015

Siden 2003 har Dagens Næringsliv kåret norske gasellebedrifter. Kåringen premierer bedrifter som har opplevd sterk positiv vekst over tid. Blant annet har alle gasellebedrifter minimum doblet omsetningen sin over fire år. Hvert år kåres det vinnere i alle fylker, i tillegg til én nasjonal vinner.

Mynewsdesk – En effektiv måte å skape bevissthet og relasjoner på

Mynewsdesk hjelper virksomheter med å skape bevissthet, nå rett målgruppe og bygge sterke relasjoner. Vår smarte PR-plattform forenkler og effektiviserer publisering, distribusjon og måling av alt ditt PR- og kommunikasjonsarbeid – alt på ett og samme sted.

Ved å samle alt PR-arbeidet på ett sted gjør vi det enklere å bygge merkevaren og samtidig overvåke relevant media. Det hjelper virksomheter med å måle engasjement og gjennomslag over tid.

Mynewsdesk har 1,6 millioner unike besøkende hver måned og det publiseres 80.000 innlegg på vår plattform hvert år. I dag bruker 4000 virksomheter fra hele verden Mynewsdesks plattform for å forbedre sitt PR- og kommunikasjonsarbeid, hvorav 70 % får sine nyheter plukket opp av media.

Les mer på www.mynewsdesk.com/no

Mynewsdesk Norge

NHST Media Group Christian Krohgs gate 16
PO Box 1182 Sentrum, 0107 OSLO
Norge