Gå videre til innhold
Mynewsdesk lanserer PR Coverage Report: Synliggjør effekten av PR-arbeidet

Nyhet -

Mynewsdesk lanserer PR Coverage Report: Synliggjør effekten av PR-arbeidet

Det nye produktet, PR Coverage Report, gir bedrifter mulighet til å analysere og dele innflytelsen av PR-arbeidet deres på en enkel måte pakket inn i en lett forståelig visuell rapport.


– Mynewsdesk tilbyr allerede et fantastisk verktøy for analyse, som gir brukerne data og innsikt til strategisk beslutningstaking for forbedring av PR-arbeidet, men vi ønsket å samle denne informasjonen i et enda bedre format: En lett fordøyelig rapport en kan dele med viktige interessenter. PR Coverage Report er en veldig enkel måte å skape profesjonelle rapporter på, som du kan dele med resten av organisasjonen for å vise til avkastning av PR-investeringene dine, sier Sara Manding Holm, Chief Product Officer på Mynewsdesk.

PR Coverage Report er integrert i Mynewsdesk-plattformen, hvilket betyr at du kan spare tid og samle all medieomtalen du har fått som resultat av pressemeldingene og nyhetene dine helt automatisk. I tillegg til medieomtale, gir rapporten brukerne tall på estimert rekkevidde, annonseverdi og sentiment; hvorvidt tonaliteten av medieomtalen du har fått er positiv, nøytral eller negativ. Disse KPI-ene samles i en rapport som genereres automatisk, og enkelt kan deles med kollegaer og interessenter.

Mynewsdesks kunder har tatt produktet i bruk og ser allerede stor verdi i det:

– Vi setter stor pris på rapportens design, hvor enkelt det er å bruke produktet, og viktigst av alt: Det er en fantastisk måte å vise til verdien av investeringene vi har gjort i PR og Mynewsdesk, sier Anders Thorén, kommunikasjonssjef i Löfbergs.

Lanseringen av PR Coverage Report viser at Mynewsdesk fortsetter å forplikte seg til å hjelpe kundene sine med å måle PR-initiativer på en visuell og forståelig måte som støtter opp under strategiske avgjørelser for forretningsvekst. Med dette produktet kan brukerne få større innsikt i medieomtalen og vise at innsatsen de legger ned virkelig utgjør en forskjell.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Pressekontakt

Pressekontakt

Pressekontakt Pressehenvendelser

Relatert innhold

Mynewsdesk – En effektiv måte å skape bevissthet og relasjoner på

Mynewsdesk hjelper virksomheter med å skape bevissthet, nå rett målgruppe og bygge sterke relasjoner. Vår smarte PR-plattform forenkler og effektiviserer publisering, distribusjon og måling av alt ditt PR- og kommunikasjonsarbeid – alt på ett og samme sted.

Ved å samle alt PR-arbeidet på ett sted gjør vi det enklere å bygge merkevaren og samtidig overvåke relevant media. Det hjelper virksomheter med å måle engasjement og gjennomslag over tid.

Mynewsdesk har 1,6 millioner unike besøkende hver måned og det publiseres 80.000 innlegg på vår plattform hvert år. I dag bruker 4000 virksomheter fra hele verden Mynewsdesks plattform for å forbedre sitt PR- og kommunikasjonsarbeid, hvorav 70 % får sine nyheter plukket opp av media.

Les mer på www.mynewsdesk.com/no

Mynewsdesk Norge
NHST Media Group Christian Krohgs gate 16
PO Box 1182 Sentrum, 0107 OSLO
Norge