Gå videre til innhold
999 pressemeldinger ble publisert på MyNewsdesk torsdag den 26. august

Pressemelding -

999 pressemeldinger ble publisert på MyNewsdesk torsdag den 26. august

Torsdag den 26. august ble 999 pressemeldinger publisert på PR- og nyhetstjenesten MyNewsdesk.com. Presserelease 999 ble skrevet av den svenske organisasjonen Naturskyddsföreningen.

En normal dag blir det publisert ca 700 pressemeldinger på www.mynewsdesk.com, men torsdagen var spesiell. Hele 999 releaser ble publisert i løpet av døgnets 24 timer. Dette er ny rekord i bedriftens historie. 463 av pressemeldingene ble publisert av nordiske bedrifter.

Kontakt:
Peter Ingman, CEO, e-post: peter.ingman@mynewsdesk.com, telefon: +46 (0)8-6448951

Emner

Kategorier


______________________________________________________________________

MyNewsdesk – The News Exchange Site

MyNewsdesk makes it faster and easier for companies, journalists, bloggers and
opinion leaders to gain relevant exposure – on their own terms. It matches interested
users with press releases, videos, images and other content, all instantly searchengine
optimized and automatically published on social media platforms.


The site serves more than 10,000 companies and has a 97% customer satisfaction rate.

Kontakter

Pressekontakt

Pressekontakt

Pressekontakt Pressehenvendelser

Relatert innhold

MyNewsdesk – The News Exchange Site

MyNewsdesk – The News Exchange Site

Det er ikke alltid så enkelt å forklare vår tjeneste med få ord. Derfor vil vi nå bli enda tydeligere med hva vi tilbyr og har sammenfattet vår markedsposisjon med ordene: MyNewsdesk - The News Exchange Site.

Norsk journalist vant MyNewsdesks iPad-konkurranse

Journalisten Stian Thorsrud fra den norska tidningen Dine Penger vant en iPad i MyNewsdesks konkurranse. Mange var de journalister og bloggere som tok sjansen på å skape en nyhetsovervåkning på MyNewsdesk, og samtidig være med å vinne bl.a. en iPad.

Et bilde sier mer enn tusen ord? Å tenke på når du tar frem pressebilder.

Bilderedaktørenes budgetter skjæres dagligen ned, som som gjør at de stadig er på jakt etter brukbart bildematerial. Også bloggere liker bilder da det forsterker innholdet på deres blogg og som oftest har de ikke noe bildebudgett. Det gjør at om du har har et bra bilde som media kan bruke, øker dine sjanser for publisitet markant.

De ansatte er din beste bildekilde.

Avhengig av størrelsen på din bedrift og den image som bedriften vil skape, kan man legge ulike resurser på pressebilder for bedriftens kontaktpersoner. Iblant leier man kanskje en bra fotograf, eller så tar man bildene selv. Uansett er det viktig å huske at når det er mennesker innblandet i fotograferingen stiller det litt høyere krav siden mange blir stressede når de skal være med på bilde.

Ukens PR-tips: Slik for du mer eksponering av dine pressebider.

Tradisjonelt har presseinformasjonen vært fattig på bilder for å visualisere budskap. Majoriteten av alle pressemeldinger som distribueres idag sendes fortsatt uten bilder. Ved å bruke fler bilder i din pressekommunikasjon fanger du ikke bare leserens interesse, men du kan også påvirke det bildet du formidler med din nyhet som ellers er fri for individuell tolkning.

Mynewsdesk – En effektiv måte å skape bevissthet og relasjoner på

Mynewsdesk hjelper virksomheter med å skape bevissthet, nå rett målgruppe og bygge sterke relasjoner. Vår smarte PR-plattform forenkler og effektiviserer publisering, distribusjon og måling av alt ditt PR- og kommunikasjonsarbeid – alt på ett og samme sted.

Ved å samle alt PR-arbeidet på ett sted gjør vi det enklere å bygge merkevaren og samtidig overvåke relevant media. Det hjelper virksomheter med å måle engasjement og gjennomslag over tid.

Mynewsdesk har 1,6 millioner unike besøkende hver måned og det publiseres 80.000 innlegg på vår plattform hvert år. I dag bruker 4000 virksomheter fra hele verden Mynewsdesks plattform for å forbedre sitt PR- og kommunikasjonsarbeid, hvorav 70 % får sine nyheter plukket opp av media.

Les mer på www.mynewsdesk.com/no

Mynewsdesk Norge

NHST Media Group Christian Krohgs gate 16
PO Box 1182 Sentrum, 0107 OSLO
Norge