Gå videre til innhold
Mynewsdesk lanserer nye AI-maler for pressemeldinger

Pressemelding -

Mynewsdesk lanserer nye AI-maler for pressemeldinger

For noen uker siden lanserte Mynewsdesk «Content AI» – et verktøy som hjelper brukere med å skape autogenererte pressemeldinger ved hjelp av AI. Mynewsdesk har valgt å bygge ferdige maler basert på de vanligste temaene for pressemeldinger, og slipper nå tre nye maler basert på data fra kundene.


Med Content AI kan brukeren velge en pressemeldingsmal, legge inn noen rader informasjon, for deretter å få generert et utkast til en pressemelding. I tillegg til de allerede eksisterende malene for kunngjøring av nye produkter eller nyansatte, lanseres nå en utvidelse av nye maler som omfatter annonsering av samarbeid, presseinvitasjoner og mottatte utmerkelser.

– Vi har sett nærmere på hvilke typer pressemeldinger brukerne våre publiserer, og deretter opprettet maler for disse områdene. Brukerdata viser at mange publiserer pressemeldinger om priser og utmerkelser, presseinvitasjoner og nye samarbeid. For å kunne tilby brukerne det de trenger og ønsker seg, lanserer vi nå tre nye maler, sier Sara Manding, produktsjef på Mynewsdesk.

– Tilbakemeldingene vi har fått fra kundene vedrørende de første AI-malene har vært veldig gode og mange sier at AI-teknologien gjør at produktiviteten deres. Det kommer også frem at kun 10 % av Mynewsdesks brukere tidligere har brukt AI-løsninger som for eksempel ChatGPT. For å skape en så lav terskel som mulig når det kommer til å bruke AI i kommunikasjonsarbeidet, har Mynewsdesk derfor valgt å jobbe med maler, i stedet for å tilby en åpen chatbot som ChatGPT. Alt handler om å hjelpe og guide kommunikatører når det kommer til AI – rett og slett gjøre hverdagen deres enklere, sier produktsjefen.

– Mynewsdesk har jobbet med AI siden 2017. Content AI er den femte delen i verktøyet vårt som er basert på AI, men det som er nytt denne gangen, er at dette er AI som blir veldig synlig for brukeren. I tillegg bidrar dette virkelig til å gjøre arbeidsdagen deres enklere, og det synes jeg er stas å få være med på – å få vise folk kraften i denne nye snakkisen, på en måte som er lett tilgjengelig og basert på de spesifikke behovene til kommunikatører og brukerne våre, sier Sara Manding.

Related links

Emner

Kategorier


Mynewsdesk – En effektiv måte å skape bevissthet og relasjoner på

Mynewdsdesk hjelper virksomheter med å skape bevissthet, nå rett målgruppe og bygge sterke relasjoner. Med vår brukervennlige PR-plattform forenkler vi publisering, distribusjon og måling av alt ditt PR- og kommunikasjonsarbeid.

Les mer på www.mynewsdesk.com/no.

Kontakter

Adam Karseland

Adam Karseland

Pressekontakt Press contact +46 79-075 64 25

Relatert innhold

Mynewsdesk – En effektiv måte å skape bevissthet og relasjoner på

Mynewsdesk hjelper virksomheter med å skape bevissthet, nå rett målgruppe og bygge sterke relasjoner. Vår smarte PR-plattform forenkler og effektiviserer publisering, distribusjon og måling av alt ditt PR- og kommunikasjonsarbeid – alt på ett og samme sted.

Ved å samle alt PR-arbeidet på ett sted gjør vi det enklere å bygge merkevaren og samtidig overvåke relevant media. Det hjelper virksomheter med å måle engasjement og gjennomslag over tid.

Mynewsdesk har 1,6 millioner unike besøkende hver måned og det publiseres 80.000 innlegg på vår plattform hvert år. I dag bruker 4000 virksomheter fra hele verden Mynewsdesks plattform for å forbedre sitt PR- og kommunikasjonsarbeid, hvorav 70 % får sine nyheter plukket opp av media.

Les mer på www.mynewsdesk.com/no

Mynewsdesk Norge
NHST Media Group Christian Krohgs gate 16
PO Box 1182 Sentrum, 0107 OSLO
Norge