Gå videre til innhold
Hva tenker journalister om PR?

Blogginnlegg -

Hva tenker journalister om PR?

Hvordan ser journalistikkens fremtid ut? Mynewsdesk utførte en undersøkelse hvor mer enn 2000 journalister deltok, for å få en dypere forståelse for utfordringene de møter på en daglig basis.

For å diskutere rundt spørsmålet ”Hva tenker journalister om PR?”, inviterte vi til et webinar med New York Times frilansskribent Christina Anderson og Microsofts kommunikasjonssjef i Sverige, Johanna Snickars. Mer enn 400 mennesker deltok på webinaret.

Her er noen av de mer sentrale temaene som ble diskutert:

  • De fem største kildene til frustrasjon hos journalister
  • Hvordan PR-folk vurderer forholdet mellom dem selv og journalister
  • Hvordan man kan bygge et godt forhold mellom journalister og PR-folk
  • Løsninger på problemer mellom PR-folk og journalister

Det 35 minutter lange webinaret ble asluttet med en kort Q&A, og er nå tilgjengelig

Få tilgang til opptak av webinaret her

Emner

Kategorier

Kontakter

Pressekontakt

Pressekontakt

Pressekontakt Pressehenvendelser

Relatert innhold

Infografikk: Journalism Trends 2016

Infografikk: Journalism Trends 2016

Resultatene fra Journalism Trends 2016 gir innsikt i journalisters hverdag, hva de opplever som utfordrende, hvordan de stiller seg til sponset innhold og mye mer. Vi spurte over 2000 journalister, hvorav over 300 er norske. Få en oversikt her, og kanskje resultatene kan hjelpe deg med å bedre din kommunikasjon med journalister.

Syv ting du må vite om journalister

Syv ting du må vite om journalister

Basert på resultatene fra Mynewsdesks "Journalism Trends 2016", presenterer vi her syv utfordringer journalister står ovenfor, samt enkle forslag til bedret samarbeid mellom PR-folk og journalister.

​Q&A med Microsofts Johanna Snickars

​Q&A med Microsofts Johanna Snickars

Kommunikasjonssjef for Microsoft Sverige, Johanna Snickars, var en av deltagerne i panelet på forrige ukes webinar. Her kan du lese hennes svar på et utvalg oppfølgingsspørsmål som kom i etterkant av arrangementet.

Journalisters syn på native advertising og hva det betyr for PR

Journalisters syn på native advertising og hva det betyr for PR

Endringer i medielandskapet har skapt nye muligheter for reklame og inntekter. Native advertising har vokst frem som en ledende trend, men den er ikke uproblematisk. Her presenterer vi hva denne trenden går ut på, og hvordan det kan gjøres.

Mynewsdesk – En effektiv måte å skape bevissthet og relasjoner på

Mynewsdesk hjelper virksomheter med å skape bevissthet, nå rett målgruppe og bygge sterke relasjoner. Vår smarte PR-plattform forenkler og effektiviserer publisering, distribusjon og måling av alt ditt PR- og kommunikasjonsarbeid – alt på ett og samme sted.

Ved å samle alt PR-arbeidet på ett sted gjør vi det enklere å bygge merkevaren og samtidig overvåke relevant media. Det hjelper virksomheter med å måle engasjement og gjennomslag over tid.

Mynewsdesk har 1,6 millioner unike besøkende hver måned og det publiseres 80.000 innlegg på vår plattform hvert år. I dag bruker 4000 virksomheter fra hele verden Mynewsdesks plattform for å forbedre sitt PR- og kommunikasjonsarbeid, hvorav 70 % får sine nyheter plukket opp av media.

Les mer på www.mynewsdesk.com/no

Mynewsdesk Norge

NHST Media Group Christian Krohgs gate 16
PO Box 1182 Sentrum, 0107 OSLO
Norge