Gå videre til innhold
Mynewsday 2017 logo
Mynewsday 2017 logo

Mynewsday 2017

Dato 5. april 2017 08:30 – 16:00

Sted Gamle Museet, Dronningensgate 4 Kvadraturen, 0152 Oslo

For sjette året på rad samler vi kommunikatører til en dag fylt med inspirerende innlegg, faglig oppdatering og hyggelige bransjekolleger. Vi lover masse inspirasjon, konkrete take-aways, flotte lokaler og topp stemning!

Velkommen!

Oppdateringer om foredragsholdere og annet innhold vil deles her fortløpende: https://www.facebook.com/events/1714400555540777/

Kontakter

Pressekontakt

Pressekontakt

Pressekontakt Pressehenvendelser

Relatert innhold

Del 3 i serien PR Revolution er endelig ute. Hvordan ser fremtiden ut?

Del 3 i serien PR Revolution er endelig ute. Hvordan ser fremtiden ut?

Hva kjennetegner vellykket digital PR i fremtiden? Nye tilnærminger til strategi, teknologi og ansatte i følge en global studie gjennomført av Mynewsdesk i samarbeid med Berghs School of Communication.
Til nå har vi snakket litt om behovet for strategi, hvordan man kan utvikle dem og hvilke fordeler man får av det. Videre har vi også vært inne på viktigheten av teknologi. Den tredje og siste e

Fremtidens PR

Hvordan ser fremtidens PR ut?

Kommunikasjon er inne i en periode med raske endringer. Evnen til omstilling, rekruttering av de rette talentene med kunnskap om analyse og strategi vil være essensielt. Videre forventer 85 % av kommunikatører at fokuset på teknologi vil ha en viktig rolle i å forme fremtidens PR.

​5 steg for å velge de rette verktøyene

​5 steg for å velge de rette verktøyene

Hvilke verktøy trenger du for å gjennomføre og implementere din digitale PR-strategi? Les mer om hvordan du kan gå frem for å kartlegge behovet her.

​Hvordan komme i gang med digital PR

​Hvordan komme i gang med digital PR

I den digitale tidsalder er det viktig å treffe målgruppen der de er. I det tradisjonell reklame er i ferd med å miste sin inflyelse byr digital PR på en unik mulighet til å nå ut med sitt budskap.

Influencer-programmer

​6 steg for å lage et influencer-program

For mange virksomheter kan influencers være viktigere enn journalister når det gjelder å nå ut til målgruppene sine. Disse seks stegene hjelper deg med å sette opp et influencer-program for din virksomhet.

PR-tech

PR-teknologi blir stadig viktigere

PR-tech er og blir stadig viktigere. Uten det vil man trolig finne det vanskelig å lykkes med en eventuell PR strategi rettet mot det digitale. Hvilke verktøy brukes, og hvilke verktøy trenger du?

Mynewsdesk – En effektiv måte å skape bevissthet og relasjoner på

Mynewsdesk hjelper virksomheter med å skape bevissthet, nå rett målgruppe og bygge sterke relasjoner. Vår smarte PR-plattform forenkler og effektiviserer publisering, distribusjon og måling av alt ditt PR- og kommunikasjonsarbeid – alt på ett og samme sted.

Ved å samle alt PR-arbeidet på ett sted gjør vi det enklere å bygge merkevaren og samtidig overvåke relevant media. Det hjelper virksomheter med å måle engasjement og gjennomslag over tid.

Mynewsdesk har 1,6 millioner unike besøkende hver måned og det publiseres 80.000 innlegg på vår plattform hvert år. I dag bruker 4000 virksomheter fra hele verden Mynewsdesks plattform for å forbedre sitt PR- og kommunikasjonsarbeid, hvorav 70 % får sine nyheter plukket opp av media.

Les mer på www.mynewsdesk.com/no

Mynewsdesk Norge

NHST Media Group Christian Krohgs gate 16
PO Box 1182 Sentrum, 0107 OSLO
Norge